Wat maakt een goede bruiloft DJ in Apeldoorn?

Ben je op zoek naar een geschikte bruiloft DJ in Apeldoorn? Dan is het goed om voor jezelf helder te krijgen wat een goede bruiloft DJ nu van de rest onderscheidt.

https://www.djsenga.nl/contact/

Laten we beginnen bij het begin. Wat maakt een trouw DJ nu anders dan een club DJ?

Een club DJ draait in een club met een bepaalde vibe. Dat betekent dat hij of zij een specifiek genre of een bepaalde muziekstijl draait, en op een gegeven avond niets anders zal draaien. Het publiek in die club zal feesten op die muziek. En als de muziek niet bevalt, dan gaan ze ergens anders heen.

Een bruiloft is anders. Je hebt een gezelschap van gemiddeld 50 tot 150 gasten, in de leeftijd van 5 tot 85. Zij hebben muzikale voorkeuren die variëren van 50’s jazz tot hedendaagse popmuziek. Het is de taak van de bruiloft DJ om al die gasten tegelijkertijd te entertainen.

Een goede bruiloft DJ in Apeldoorn is een belangrijke keuze

Op een bruiloft heb je gemiddeld 50% rokers (dat lijkt veel, maar daar zitten ook de gelegenheidsrokers bij) die een deel van de avond buiten zullen doorbrengen. Ongeveer 15% hangt aan de bar. Van de 35% die overblijft, zal 10% niet willen dansen – omdat ze te oud zijn, slecht ter been of omdat ze willen bijkletsen met anderen. Je mag er dus vanuit gaan dat ongeveer 25% de hele nacht op de dansvloer wil doorbrengen. En hen maakt het niet uit wat de DJ draait, toch? Fout!

De kunst ligt in het entertainen van alle gasten. De kinderen, de ouderen. Degenen die houden van techno, de liefhebbers van klassieke muziek en de metalheads. Iedereen.

En dat is waar een professionele bruiloft DJ zich onderscheidt van de rest: de expertise en vaardigheden om iedereen te entertainen, niet alleen een specifieke groep mensen.

Waar vind ik een goede bruiloft DJ in Apeldoorn?

Wil je niets aan het lot overlaten en wil je een professionele bruiloft DJ in Apeldoorn of omstreken inschakelen? Bij DJ Senga ben je aan het juiste adres! Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.