Wat mag je verwachten van een bruiloft DJ in Deventer?

Een professionele bruiloft DJ zal veel meer doen dan simpelweg dansmuziek draaien. Ben je op zoek naar een bruiloft DJ in Deventer of omstreken? Dit is wat je daar zoal van mag verwachten!

https://www.djsenga.nl/contact/

Aankondigingen

Elke bruiloft heeft een aantal speciale momenten die aangekondigd moeten worden. Hierbij kun je denken aan het aansnijden van de taart en het weggooien van het bruidsboeket. Als bruiloft DJ zal DJ Senga de aankondigingen van deze momenten verzorgen, zodat iedereen erbij kan zijn en jij lekker kunt genieten.

Geschikte muziek voor tijdens het diner

Tijdens het diner zal de bruiloft DJ aangename achtergrondmuziek draaien die niet de tafelgesprekken van je gasten verstoort.

De Eerste Dans

Je bruiloft DJ zal jullie Eerste Dans introduceren. Evenals de dansen van de vader en de bruid, de bruidegom en de moeder, en welke dansen je ook maar wilt. Uiteraard begeleid door het gewenste nummer.

Feesttijd

Je zult ongetwijfeld zelf wel ideeën hebben met betrekking tot welke dansnummer je wil horen op je bruiloftsfeest! DJ Senga zal deze mixen op een manier die gasten van alle leeftijden op de dansvloer krijgt.

Het laatste nummer van de avond

Veel stellen willen zelf het laatste nummer van de avond uitkiezen. Je bruiloft DJ zal ervoor zorgen dat dit op het juiste moment wordt gedraaid.

Ja, ik zoek een bruiloft DJ in Deventer!

Het maakt niet uit of het gaat om een verjaardagsfeest, een verlovingsfeest, een bruiloft of een jubileum. DJ Senga is dé DJ voor wie op zoek is naar een professionele bruiloft DJ in Deventer en omstreken! Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op.