DJ Senga

Iets over mijzelf

Als klein meisje was ik al in de weer met muziek, muziekles, pianoles, muziek aan het opnemen, etc.

Maar pas op mijn 40ste ben ik er echt iets mee gaan doen, eerst in een band gezongen en daarna mijn echte passie; “muziek als dj” verzorgen.

Ik heb alle muziekstijlen mee *top 40* summerbeats* deep house* jaren 70-80-90* foute feestmuziek* melow* trance* dance* disco* dupstep* rock* jazz* soul* R&B* reggea* Nederlandstalig* techno* electrohouse* hardstyle* enz.* u kunt natuurlijk ook iets aanvragen.

Tijdens uw feest kan ik, indien gewenst, zelf “live”een aantal nummers zingen.

Misschien vind u het leuk om tijdens uw feest een voor uw speciaal nummer te horen, ook dat wil ik graag voor u verzorgen

Allround.DJ

Of u nou een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, sweet 16 party, ik verzorg dit graag voor u. Door in te spelen op de vraag van het publiek maak ik er een feest van.

Ik vind het zo’n eer om een feest voor u te verzorgen en ik vind het een uitdaging om het iedereen naar de zin te maken….en dat lukt bijna altijd.

Waarom DJ Senga op uw bruiloft?

Ik heb veel passie voor muziek en sfeer en maak met de nodige professionaliteit uw avond tot een feest.

Hoe gaat DJ Senga te werk?

Communicatie vooraf is belangrijk….na een aanvraag maak ik graag een afspraak met u om te kijken of het klikt samen. Het is fijn om elkaar te ontmoeten zodat u een indruk kunt krijgen hoe de avond eruit komt te zien. Zo werken we samen om van uw feest een onvergetelijke te maken.

Ik kom met professionele apparatuur, licht en geluid.


"Super DJ! Haar stem past precies bij een DJ en zij is echt van alle kanten thuis met haar diverse muziekgenres!" -Julia van Sloten
"Vrijdagavond feest bij de Hardersluis! Mijn 50e verjaardag daar gevierd. Enorm genoten van DJ Senga. Echt top gedaan! Zowel jong en oud stond op de dansvloer." -Danielle de Rij
"We hebben echt een top ervaring gehad met deze DJ! Onze bruiloft was een echt dansfeest door DJ Senga!" -Mike Bijster