6 redenen om een professionele Bruiloft DJ in te huren!

Een bruiloft is niet goedkoop. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat stellen die trouwen zoveel mogelijk kosten proberen te besparen. Neem nu de muziek. In plaats van een professionele bruiloft DJ in te huren, maken ze gewoon een playlist. Dat is echter niet aan te raden. In dit artikel belichten we 6 redenen om toch een professionele bruiloft DJ in te huren!

https://www.djsenga.nl/contact/

#1. Een bruiloft DJ is niet alleen voor jou, maar vooral voor je gasten

Jij mag het dan leuk vinden om je eigen playlist te maken voor je bruiloft, maar flexibiliteit is belangrijk. Door een bruiloft DJ in te huren, zorg je dat iedereen het naar zijn zin heeft. Kun je eindelijk die tantes van je op de dansvloer krijgen!

#2. Een uitgebreide muziekbibliotheek

Een bruiloft DJ heeft een uitgebreide muziekbibliotheek met nummers uit uiteenlopende genres en tijdperken. Dat biedt je gasten de mogelijkheid om hun favoriete nummers aan te vragen. Ze kunnen ook adviseren over welke muziek zonder twijfel in de smaak zal vallen bij je gasten.  

#3. Je bent verzekerd van een professionele dienstverlening

Sommige stellen vragen een vriend om voor DJ te spelen. Maar je vrienden zijn op je bruiloft om te genieten en de dag met je te delen. Niet om de hele dag te werken en te zorgen dat alles soepel verloopt! Bovendien zal een vriend wellicht een drankje te veel ophebben. Je kunt de muziek dus het beste overlaten aan een ervaren professional. Zo ben je verzekerd van een DJ met de juiste houding, gepaste kleding en respect voor je gasten.

#4. Een professionele bruiloft DJ heeft professionele apparatuur

Niet elke trouwlocatie heeft goede apparatuur. Maar als je een professionele bruiloft DJ inschakelt, ben je verzekerd van de beste service én goede apparatuur. Kwalitatief hoogwaardig geluid en licht (en eventueel beeld) zullen de dansvloer alleen maar aantrekkelijker maken!

#5. Je hebt een DJ en MC in één

Op jouw bruiloft is er natuurlijk geen behoefte aan ongemakkelijke stiltes tussen de formaliteiten. Je ziet het vaak op bruiloften die een singer-songwriter of band inhuren; op een gegeven moment moeten ze pauze nemen, met als gevolg een lege dansvloer. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Een goede bruiloft DJ kan ook de rol van MC op zich nemen en zorgen dat je gasten niet aan hun lot worden overgelaten.

#6. Een bruiloft DJ inhuren voorkomt stress

Een bruiloft brengt al meer dan genoeg stress met zich mee. En als de ceremonie eenmaal achter de rug is, wil je lekker kunnen ontspannen en feest vieren, toch? De muziek en de sfeer kun je met een gerust hart overlaten aan een professionele DJ. Dat stukje rust is het echt dubbel en dwars waard!

#7. Je bent verzekerd van een fantastisch feest!

Je bruiloft is een van de mooiste momenten van je leven. Het is ook de ultieme kans om het beste feest van het jaar te organiseren. Muziek is een geweldige manier om jezelf uit te drukken en tegelijkertijd je vrienden en familie te vermaken. Sfeer is alles. De bruiloften die gasten verleiden om van hun stoel te komen en de dansvloer op te gaan, zijn de bruiloften die mensen zich het best herinneren. Tenslotte maak je de leukste herinneringen op de dansvloer! Professionele bruiloft DJ’s zijn niet alleen experts in het samenstellen van de beste playlists, ze kunnen ook echt het feest aan de gang krijgen.

Hebben jullie al een trouwdatum geprikt?

Hoog tijd om een bruiloft DJ te boeken! DJ Senga staat graag voor jullie klaar. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!