4 redenen om een professionele trouw DJ in te huren

Het is je gelukt! Je bent verloofd met de liefde van je leven en bent al volop aan het plannen voor je bruiloft. Er zijn heel veel dingen te doen en heel veel keuzes te maken. De muziek en het entertainment horen daar ook bij. Tegenwoordig schakelen veel stellen een trouw DJ / MC in voor hun grote dag. En terecht. Je hebt iemand nodig met de nodige ervaring, een ruime muziekkennis, professionele apparatuur én de juiste instelling. Alleen dan ben je verzekerd van een magische dag.

https://www.djsenga.nl/contact/

Waarom een professionele trouw DJ?

#1. Planning

Een bruiloft plannen is bijna een fulltime job. Daar kun je best wat hulp bij gebruiken! Een professionele trouw DJ zal alles met je doornemen en ervoor zorgen dat je niets over het hoofd ziet. Wanneer nummers gespeeld moeten worden en hoe lang, welke nummers er absoluut NIET gedraaid mogen worden, wie er allemaal een speech gaat geven, welke activiteiten er aangekondigd moeten worden… Een ervaren trouw DJ fungeert ook als coördinator op de achtergrond, en dat scheelt jou een hoop stress!

#2. Muziek

Tijdens het dansgedeelte van een bruiloft worden er gemiddeld 15 tot 25 nummers per uur gedraaid. En om iedereen op de dansvloer te krijgen moeten het allemaal hits zijn. Maar gezien de variërende leeftijden en het feit dat het best een uitdaging is om alle generaties tevreden te stellen, is het geen overbodige luxe als je een ervaren trouw DJ achter de draaitafels hebt staan.

#3. Apparatuur

Er is niets ergers dan een bruiloft waar de draadloze microfoon hapert, de speakers klinken alsof ze zijn opgeblazen, of de gasten achterin de ruimte niets kunnen horen omdat de geluidsapparatuur niet voldoende vermogen heeft. Een professionele trouw DJ zal ervoor zorgen dat de juiste apparatuur op de juiste manier wordt opgesteld, zodat je van het beste geluid verzekerd bent.

#4. Professionaliteit

Natuurlijk kun je een vriend vragen om wat speakers neer te zetten en wat nummertjes te draaien van een playlist. Maar in werkelijkheid is er geen vervanging voor een echte DJ. Een professionele trouw DJ kan de ruimte lezen en de juiste nummers op het juiste moment draaien. Ze zorgen dat de sfeer erin blijft en kunnen aankondigen maken om mensen te informeren over wat er gaat gebeuren. Bruiloften zijn gelegenheden waar mensen drinken en losgaan, dus het is goed om iemand te hebben die zakelijk blijft en zorgt dat alles soepel verloopt.

Tot slot

Jij wil de perfecte bruiloft. Dat betekent dat alles tot in de kleinste details geregeld moet zijn. Een professionele trouw DJ helpt je hierbij. Zo kun je van elk moment genieten en wordt je bruiloft een feest om nooit te vergeten.

Ja, ik zoek een professionele trouw DJ!

DJ Senga is dé DJ voor wie op zoek is naar een professionele trouw DJ. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!