5 redenen om een vrouwelijke DJ te boeken

Nederland staat bekend om de vele beroemde mannelijke DJs die er vandaan komen. Martin Garrix, Afrojack, Fedde Le Grand, DJ Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten… de lijst gaat door. Hoewel vrouwelijke DJs langzaamaan steeds meer voet aan de grond beginnen de krijgen, zijn er nog altijd relatief weinig vrouwen in het vak. Maar als je echt een speciaal feest of evenement wilt organiseren, kan het flink wat voordelen hebben om een vrouw achter de draaitafels te hebben. DJ Senga is een vrouwelijke DJ en draait onder andere techno, dance en top 40.

https://www.djsenga.nl/contact/

Waarom een vrouwelijke DJ?

#1. Originaliteit

Een female DJ achter de draaitafels is als een frisse wind op je feest! Een vrouwelijke performance heeft een bepaalde magie. Een vrouw als DJ zal iedereen aanspreken. Het is een exclusieve keus om je feest net dat beetje extra te geven!

#2. Charme

De dansbare beats van een DJ gecombineerd met de vocalen en aantrekkingskracht van een vrouwelijke artiest zorgen voor een bepaalde charme. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag of een bedrijfsfeest, met een vrouwelijke DJ zit je goed!

#3. Professionaliteit

Juist omdat het voor vrouwelijke DJs lastig kan zijn om door te breken, willen zij graag laten zien dat ze net zoveel potentie en talent als hun mannelijke collega’s. Vrouwelijke DJs onderscheiden zich dan ook door een hoge mate aan professionaliteit. En dat draagt bij aan het succes van je evenement!

#4. Glamour en uitstraling

Velen zullen het ermee eens zijn dat vrouwelijke DJs er altijd beter uit zullen zien dan hun makkelijke collega’s. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. Maar als je verzekerd wilt zijn van glamour en uitstraling, zit je met een female DJ zeker goed.

#5. Minder ego

Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar je zult niet snel een vrouwelijke DJ tegenkomen met een opgeblazen ego en een arrogante houding. Integendeel, de meeste female DJs zijn hardwerkende, zeer gemotiveerde mensen met een echte passie voor hun muziek. Of het komt door het verschil in testosteronniveaus? Dat weten we niet.

Waar vind ik een vrouwelijke DJ?

Vrouwelijke DJs mogen dan schaars zijn, ze zijn er wel! Het is vaak een kwestie van weten waar je moet zoeken. En dan kun je het beste op het World Wide Web beginnen. Neem nu DJ Senga. Zij was als klein meisje al volop bezig met muziek en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een professionele allround DJ die van elk evenement een feest weet te maken. Ze heeft alle muziekstijlen mee en kan indien gewenst ook zelf een aantal nummers live zingen. Met DJ Senga ben je verzekerd van een fantastisch feest – met net dat beetje extra uniciteit! Wat wil je nog meer?

Ja, ik wil een vrouwelijke DJ boeken voor mijn feest!

Met een professionele vrouwelijke DJ laat je een onvergetelijke indruk achter op je gasten. Tijd om een female DJ voor je feest te boeken! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een jubileum, DJ Senga staat voor je klaar. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op.